Ере имају за кога да гласају у Ужицу (подржава и Љубивоје Ршумовић)

Оно што нам је увек потребно за напоре, за рад, то је здравље, и зато сам увек на страни здравља. Као Златиборац, дакле као човек који се родио на најздравијој планини у Србији, навијам здраво да победи – казао је један од оснивача Здраве Србије, пјесник Љубивоје Ршумовић.

понедељак, мај 25, 2020 / 19:29

Додао је да воли да пише за младе и да се са њима дружи, јер "они доносе преко потребну енергију за напредак једног друштва".

Без потомства, без дечије граје у домовима и двориштима, нама ни здраве Србије, зато се морамо борити против беле куге уколико желимо да опстанемо као народ, а да бисмо младима који долазе после нас оставили здрав животни простор, треба да сачувамо здравом и животну средину и друштвено окружење, јер је стварност у Србији загађена, не само еколошки него и ружним речима и ружним потезима – истакао је Ршумовић.

За здраво Ужице

Здрава Србија (ЗС) предала је  данас Изборној комисији града Ужица, изборну листу под називом "Милан
Стаматовић – Здрава Србија за здраво Ужице", за предстојеће локалне  изборе у Ужицу који ће се одржати 21. јуна.

Носилац листе "Милан Стаматовић – Здрава Србија за здраво Ужице" за одборнике у Скупштини града Ужица др Радмила Смиљанић истакла је да се град Ужице мора изборити за максимална овлашћење и широку самосталност да би имао самоодржив систем по угледу на општину Чајетина и како би из властитог буџета могао да започне нове инвестиције, развојне програме, запошљавање људе, улагање у предшколске установе, инфраструктуру и саобраћајнице.

Од првог дана епидемије вирусом корона у Србији, здравствени радници су били носиоци борбе против заразе, и пошто се најављује нови таласи епидемије потребно је набавити довољно опреме, материјала, али и повећати плате здравственим радницима – поручила је др Радмила Смиљанић.

Милан Стаматовић, председник Здраве Србије рекао је да град Ужице може исто као општина Чајетина да има сопствене приходе и да их стави у функцију, као и да ће носилац листе и одборници Здраве Србије, у наредном мандату успешно водити град Ужице као што ЗС води општину Чајетина.

Ово је први пут на политичкој сцени да имате за кога да гласате, јер на листи Здраве Србије како на посланичкој тако и на локалним и градским листама имате људe који су часни, поштени, добронамерни и мислим да је то једина порука и нада за Србију да се Србија мење из унутрашњости – рекао је Стаматовић.


Град Ужице треба, као што је и општина Чајетина и Златибор, да буде сервис својим грађанима и ми ћемо се залагати да се све надлежности врате овом граду јер је Ужице центар Златиборског региона и овог краја – закључио је Стаматовић.



1 КОМЕНТАР

  1. Имам велике симпатије за Здраву Србију, нажалост, нећемо их оћи подржати, јер ћемо свим срцем и на сваки други начин подржати наше партнере ЗЕЛЕНУ СТРАНКУ, партију која ће сигурно бити највеће изненађење избора, тачка.

Оставите одговор