Вишковић се срео са свјетским банкаром на пожарству у нашем атару

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао је са шефом Kанцеларије Свјетске банке у БиХ Емануелом Салинасом.

уторак, новембар 19, 2019 / 18:54

На састанку је истакнуто да је Влада Републике Српске опредјељена да у наредном периоду проширује сарадњу и у другим областима, те да је досадашња сарадња и подршка Свјетске банке дала значајне резултате у областима енергетске ефикасности, на пројектима заштите од поплава, запошљавању, јачању банкарског сектора.

Овом приликом разговрано је о будућој заједничкој сарадњи по питању превазилажења проблема и унапређења рада у јавним предузећима и реформама у здравственом сектору.

Такође, истакнута је подршка опредјељености на провођењу социо-економских реформи.



2 КОМЕНТАРА

  1. Одмах је кренула тзв демонстрација пријатељства Међународне заједнице по принципу штапа и канапа. Наши политички јадници нису у стању ни да процене који је стварни интерес Републике Српске, а камоли да га штите. Због континуиране пљачке буджета принуђени су да прибегавају скупим и неповољним крeдитима ММФ и тако РС набију вечни плашт дужничког ропства. Управо оно што западu i највише и одговара.

Оставите одговор