Вучић: Новинарска питања ми нису створила срчане проблеме

Предсједник Србије Александар Вучић одбацио је данас шпекулације да су новинарска питања била разлог погоршању његовог здравља.

уторак, новембар 19, 2019 / 16:50

"Новинари немају везе с мојим здравственим стањем, ја сам хронично болестан, плус акутни проблеми. То се увек догоди. То дође као ‘савршена олуја’. Ја сам и данас болестан и под терапијом цјелодневном, и то није тајна То је моја ствар и нико нема везе с тим”, рекао је Вучић на прес конференцији, преноси Танјуг.

Вучић је поновио став да, иначе, не бјежи од новинарских питања и да никада није бјежао, већ да је, напротив, увијек био спреман и биће спреман да одговори на сва питања новинара, јер му пружају прилику да укаже на лажи којима се служе поједини медији или политички противници и да покаже грађанима шта је истина.

"За разлику од свих других политичара у земљи, никада нисам бежао од питања. Та питања ми пружају увек велику прилику да на најбољи могући начин раскринкам неистине појединих медија и лажи политичких противника”, рекао је Вучић поводом ријечи предсједника НУНС-а Жељка Бодрожића да би било добро да дође да одговара на питања Времена, Нина, Данаса….

Вучић је истакао да за њега не постоји боља прилика, него да у тренутку када неко изађе са неистинама које сваки дан понављају, добије простор да директно покаже колико немају озбиљну аргументацију.

"Никада нисам бежао, никада нисам склањао теме под тепих, нисам се скривао, и зато сам увек побеђивао. Било би претерано да кажем да сам растурао политичке противнике, али растављајући на саставне делове њихове лажи, показивао сам да сам спреман, да сам био спреман, и да ћу увек бити спреман. И победићу их увек”, рекао је Вучић.



Оставите одговор