Комшић, миса или фатиха: Ешдауну се и мртвом чмар љуби

Педи Ешдаун, ситни политикант из Уједињеног краљевства Велике Британије, тј. Енглеске, Шкотске, Велса и Сјеверне Ирске (Велике Србије, тј. уже Србије, Војводине, Црне Горе, Републике Српске и Српске Крајине), некима као Комшић живјеће вјечно.

понедељак, септембар 9, 2019 / 16:05

Педи Ешдаун, једна је од најмрачнијих личности у границама бивше Социјалистичке Републике Босне и Херцеговине. Крајњи недемократа, отворени колонијалиста, тешки насилник и лажов. Предани кршитељ људских права и основних постулата демократије. Слично, као и готово сви тзв. "високи представници" које су нам именовале окупационе снаге.

Но, потпуно је нормално да ликовима као Жељко Комшић, који свјесно раде на мајоризацији воље једног народа зарад политичких и финансијских повластица, Педи буде свети грал. А и овима који га зову, Комшо исто тако мирише. Те он из службе шаље ситну књигу:

Саопштење Љиљана Комшића

Предсједавајући Предсједништва БиХ Жељко Комшић боравиће у радној посјети Уједињеном Краљевству Велике Британије и Сјеверне Ирске, у периоду од 09. до 11. септембра 2019. године.

Присуствоваће Комеморативном скупу и миси захвалници у спомен лорду Педију Ешдауну, те ће у склопу тродневне посјете одржати билатералне састанке.

(крај саопштења)

Политичаре бирају стране паре или домаћи гласачи?

Комшић је сасвим противурјечна фигура, најсличнији српским комунистичким кадровима у СФРЈ. Жељко у свом нативном Ефбиху за лични ћар и позицију, потпуно игнорише већинску вољу људи који се (по уставном праву на члана Предсједништва) изјашњавају као Хрвати. Али им се гласови сабирају са бројнијим муслиманима.

Вјероватно постоји нешто што се зове нација, јер у противном оно што скраћено зовемо ВБ, односно Велика Британија (нипошто Србија), има тако компликовано име? Толико су нас нагуравали да морамо се у Српској одрећи свог суверенитета, ето да би ушли у ту ЕУ.

Сада када Британци излазе из ЕУ, док им краљица распушта скупштину, а Борис Џонсон поправља фризуру и вози бицикл, не престају да вишак пара стечен поробљавањем људи у Америкама, Азији, Африци и Аустралији; троше на нове колонијалне послушнике у Европи, међу којима је на првом мјесту Жељко Љиљан Комшић.

При чему су љиљани хришћански симбол и Стефан Твртко Котромањић, о чијем грбу и љиљанима је ријеч, јесте крунисан за Краља Срба, Босне и поморских крајева.

Бујрум на џеназу Педију. Понесите глогов колац.



4 КОМЕНТАРА

    1. I baš se ti našao napisati prvi komentar.
      Ovakvo smeće se pusti da istrune na gomili smeća dok jedno jutro ne osvane u rubrici najčitanije i još ima komentar.
      Pa kada otvoriš piše ono čuveno sa frontala.rs “ povratni ping “ i sve ti bude jasno.

Оставите одговор