МСУРС одговорио Фронталу зашто је скинут са листе прималаца поште

Фронтал је послао питање

понедељак, мај 13, 2019 / 13:00

Поштовани/на,

Молимо вас за образложење због чега сте Фронтал.РС скинули са листе пријемника ваше поште?

Још топлије вас молимо, да нам као одговор не дајете образложење да је то "случајно". Већ дуже вријеме пратимо овај случај и таква теза је неодржива. Поготово јер се ни једној другој редакцији се није десило исто, па ни узурпаторском порталу који противправно користи наше име и логотип.

Примјетили смо то одмах, још у вријеме гостовања словеначке групације Ирвин, али смо узели времена да се увјеримо да се не ради о случајности. Након готово пола године, таква теорија је излишна. Наравно, за нас раде људи запослени и у другим редакцијама, па је то одмах уочено.

Мало је рећи да нас је то ожалостило, јер је Фронтал.СРБ портал дуги низ година био једини који објављује књижевну и ликовну критику и расправу о умјетничком уопште, те је сасвим сигурно највјернији најављивач и пратилац догађаја који МСУРС организује. Уједно и сасвим сигурно једини који заступа политику Републике Српске, која је и финансијер и оснивач ваше установе.

Због чега ми немамо права и сарадњу онда, као и други медији којима настављате уредно слати ваша саопштења?

Odgovor

Poštovani, izvinjenje na kasnom odgovoru, bili smo na sluzbenom putu i nismo bili u mogucnosti otvarati postu.

Hvala Vam na javljanju, svakako ćemo ispraviti ovu gresku, imali smo u proteklom periodu dosta novih kontakata koji su se dodavali u nekoliko grupa, kao i "ciscenje" e-mail adresa koje vise nisu u funkciji, ili osobe nisu na tim pozicijama ili su preoptereceni,  postoje opcije da se spoje il da se izbrisu kontakti koji su duplo napisani, mi ih imamo preko 700, razvrstanih u nekoliko kategorija, sigurno da smo obrisali neke duple adrese koje smo imali.
srdacan pozdrav

И онда Одговор:

Поштовани, извињење на касном одговору, били смо на слузбеном путу и нисмо били у могуцности отварати посту.

Хвала Вам на јављању, свакако ћемо исправити ову греску, имали смо у протеклом периоду доста нових контаката који су се додавали у неколико група, као и "цисцење" е-маил адреса које висе нису у функцији, или особе нису на тим позицијама или су преоптерецени, постоје опције да се споје ил да се избрису контакти који су дупло написани, ми их имамо преко 700, разврстаних у неколико категорија, сигурно да смо обрисали неке дупле адресе које смо имали.

срдацан поздрав

Фронтал, иззев пресловљавања на српско писмо, нема даљи коментар на овакву језичку и медијску политику.



Оставите одговор