Посланик Дон Мила Ђуканезеа: Афера Коверта (пуна пара) више пољуљала опозицију

Дирљиво је то што је Мило Ђукановић начинио такав систем, у којем ни када један угледни бизнисмен сними како члан партије узима коверту кеша за Милову партију, од тога се прави политички поен на крају.

петак, април 26, 2019 / 11:48

Посланик ДПС тако више уопште не одговара на оптужбе из "Афере Коверта", већ је чак натрљава на нос опозицији у интервјуу за тамошњи портал. Све то, наравно, до детаља преноси РТЦГ, у ударном термину и такође без подсјећања о чему се ради у афери Коверта:

"Коверта" више пољуљала опозицију, него ДПС

На опозиционој страни политичке сцене влада апсолутно нејединство, а краткотрајни привиди заједништва почивају искључиво на фрустрацијама и мржњи према ДПС, као једином и најмањем заједничком садржаоцу опозиције, рекао је посланик ДПС Милош Николић

Он је оцијенио је да је афера "коверта" нанијела више штете опозицији него ДПС-у.

"Све што се дешавало од почетка године није ни на који начин пољуљало ДПС. С друге стране, чини ми се да је додатно ослабило опозицију која је показала нејединство у сопственим редовима, безидејност и немогућност да на било који начин уздрма владајућу већину", казао је Николић.

Он је Порталу Аналитика рекао да је ДПС спреман да разговара с опозицијом о свим важним темама за грађане, али не и о прелазној влади.

"Власт ДПС-а и коалиционих партнера има апсолутни легитимитет који је потврђен и убједљивим изборним побједама у 2018. години, а подсјетићу и на негативно искуство које смо имали с владом изборног повјерења, када се опозиција обавезала и потписала да ће прихватити резултате избора, а након још једног изборног пораза приступили су бојкоту. Простора за уцјене и нереалне политичке захтјеве – какав је захтјев за техничком владом – нема", поручио је Николић.

Посланик ДПС-а сматра да је распад которске власти очекиван.

"Од почетка је било видљиво да је ријеч о коалицији која почива на личним или партијским интересима, и као таква она није могла издржати читав мандат. Сличну ситуацију имамо и у Будви”, навео је Николић.



Оставите одговор