Додик код Вучића овај пут и са заставом Српске

Често се води полемика око теме коју је актуелни члан Предсједништва БиХ из реда српског народа и наметнуо. Овај пут је испунио очекивања, па и претјерао у количини застава.

уторак, март 19, 2019 / 14:31

Вучић је овом свему црвркутнуо преко Твитера:

Са председавајућим Председништва БиХ Милорадом Додиком разговарао сам о програму подстицаја и инвестиција, као и свим важним питањима везаним за Србију и БиХ и усагласили смо се да је стабилност кључна за даљи развој у региону.

Једино што озбиљно нервира, јесте присуство двије жуто-плаве крпе. Док би се ова наметнута од високог представника окупаторских снага у Дејтонској БиХ (ОХР) некако и поднијела, ова са жутих 12 звјездица је нешто чему се добровољно повинујемо и што вабимо.

Сви показатељи говоре да до 2027. нема говора да ће нас ико и звати у савез који Велика Британија управо и са муком напушта, али неки су због ЕУ склони да предлажу и "разграничења" на својој територији, односно издају Косова и Метохије.

Шта су све и сви спремни за власт у Дејтонки, то је тек тужна хронологија огрешења о српске националне интересе, односно о српску заставу…



1 КОМЕНТАР

Оставите одговор