СДС преводи Додика: Ако не може застава Српске, избаците заставу Ефбиха која не постоји

Феномен српске заставе у Сарајстану, наставља се саопштењем СДС: Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик показао је данас на којем политичком принципу се заснива његов "посао" у Сарајеву: Ако не може застава Републике Српске, добра је и застава БиХ!

среда, децембар 12, 2018 / 16:27


Српска демократска странка подсјећа да је Додик претходних мјесеци имао само једну тему, а то је била управо застава Републике Српске под коју је стао у току предизборне кампање и без које, како је истакао, неће радити у Сарајеву.

Додик је у више наврата казао да Предсједништво неће радити уколико поред заставе БиХ не буде стајала и застава Републике Српске. Након што је увидио да његов политички циркус у Сарајеву "не пије воде", Додик је пустио "б" страну своје плоче на којој се налази актуелни СНСД-ов хит: Ако не може застава Српске, онда избаците заставу ФБиХ која не постоји, а ми ћемо радити под амблемом БиХ.

Српска демократска странка подсјећа Милорада Додика да он има апсолутно право да од себе и своје странке прави покретну циркуску шатру, али да то никако не може и не смије да ради са заставом Републике Српске.



Оставите одговор