3Д Титаник

Велики свјетски филмски хит "Титаник" следеће године имаће своју 3Д премијеру у биоскопима широм свијета, објавио је режисер овог спектакла, Џејмс Камерон. Након бројних похвала критике и сјајних реакција публике, оригинал из 1997. године сада ће добити и своју 3Д верзију. Премијера је планирана за 6. април 2012. године, чиме ће бити обиљежена стота годишњица […]

субота, 21 маја, 2011 / 22:10

Велики свјетски филмски хит "Титаник" следеће године имаће своју 3Д премијеру у биоскопима широм свијета, објавио је режисер овог спектакла, Џејмс Камерон.

Након бројних похвала критике и сјајних реакција публике, оригинал из 1997. године сада ће добити и своју 3Д верзију.

Премијера је планирана за 6. април 2012. године, чиме ће бити обиљежена стота годишњица потонућа славног брода 10. априла 1912, објављено је из продукцијских студија "Парамоунт Пикчурес", "Центури Фоx" и "Лигхтсторм Ентертаинмент", а преноси Ројтерс.

"Постоји цијела једна генерација која никад није погледала ‘Титаник’ на начин на који га је требало видјети, на великом екрану, тако да ће ово бити ‘Титаник’ каквог никад прије нисте видјели, дигитално прерађен у 4К резолуцији и претворен у 3Д формат", поручио је редитељи и обећао да ће "моћ емоција и приказани призори бити снажнији него икад", те да ће то бити "епско искуство за старе и нове фанове филма".

У оригиналном "Титанику" из 1997. главне улоге тумачили су Леонардо ДиКаприо и Кејт Винслет. Филм је освојио 11 Оскара, а на биоскопским благајнама инкасирао више од 1,8 милијарди долара.

Годинама је био проглашаван за најбољи филм који је икада снимљен, а његову титулу је, могло би се рећи, наследио тек 3Д блокбастер истог режисера из 2009. "Аватар".Оставите одговор