08:50 Градска управа БЛ позива на вакцинацију Синовцем08:39 Амбасада Руске Федерације: По Инцковом тумачењу, могао би узети калашњиков, побити све посланике НСРС и бити у праву16:32 Шарганова нула: Гдје то Додик/Шаровић иду на територију Ефбиха, да славе оснивање неке јединице ВРС?16:03 Украјина шаље мировне снаге у БиХ, јер им војска код куће не зна шта ће од смирености15:22 Љубиша Петровић отворио врата бијељинске градске управе седми пут15:17 Шаровић за добродошлицу: Представник је озбиљне земље, однос ка њему зависиће од његовог понашања15:13 Додик за добродошлицу: Шмит се лажно представља као Високи представник15:06 Хеликоптерски сервис Српске: Три летјелице гасе пожар у близини Вишеграда - два из Србије15:02 Вијести из свемира: Опадање притиска у модулу Звијезда, нема везе са прикључењем модула Наука на МСС09:15 Маске су пале - Корона у здравственим установама

357: Покушао да баци револвер пун метака при рутинској контроли полиције

У Бијељини је ухапшен мушкарац чији су иницијали В.К. који је приликом редовне контроле у саобраћају покушао да од себе одбаци револвер "магнум 357" са муницијом у оквиру, саопштено је данас из бијељинске Полицијске управе.

понедељак, 21 јуна, 2021 / 13:49

Припадници Полицијске станице Бијељина су у петак, 18. јуна, у Улици 27. марта зауставили и контролисали аутомобил "туран", којим је управљало лице са иницијалима Ж.В, док је на мјесту сувозача био В.К, који је покушао да одбаци револвер.

Револвер је привремено одузет, а дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини наредио је да против В.К. буде достављен извјештај о постојању основа сумње да је починио кривично дјело недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.