3-300: Конкурс за кратки видео

ПРИЈЕДОР – Приједорска "Галерија `96" расписала је конкурс за учешће на првом фестивалу кратког видеа "3-300" који би требало да се одржи од 6. до 13. марта у оквиру обиљежавања Дана општине Приједор. Право учешћа имају сви који свој видео, урађен професионалном, полупрофесионалном или аматерском камером, фотоапаратом, мобилним телефоном или у комбинацији, а у трајању […]

недеља, 6 марта, 2011 / 10:53

ПРИЈЕДОР – Приједорска "Галерија `96" расписала је конкурс за учешће на првом фестивалу кратког видеа "3-300" који би требало да се одржи од 6. до 13. марта у оквиру обиљежавања Дана општине Приједор.

Право учешћа имају сви који свој видео, урађен професионалном, полупрофесионалном или аматерском камером, фотоапаратом, мобилним телефоном или у комбинацији, а у трајању од 3 до 300 секунди, доставе на адресу ове галерије до 4. маја.

Директор "Галерије `96" Тихомир Илијашевић рекао је да је тема слободна и да, а осим видеа на ЦД-овима у два примјерка, приспјели радови морају имати снимљење личне податке о аутору или ауторима.

"Сви приспјели радови ће бити приказани у `Галерији` од 5. до 12. маја, а најбољих 15 на завршној вечери 13. маја, када ће бити и додијељене награде за прва три мјеста од 500, 300 и 200 КМ, те умјетничка слика као награда публике", навео је Илијашевић.

У жирију фестивала су директор Народног позоришта РС, драматург Раде Симовић, академски сликар и режисер Зоран Радоњић и академски музичар и умјетнички фотограф Игор Мотл.

Адреса "Галерије `96" је Краља Петра Првог Ослободиоца бб, 79101 Приједор.