ПДП почео кампању пјесмом Екатарине Велике

Пјесмом "Земља" и у оптимистичној атмосфери Партија демократског прогреса почела је данас предизборну кампању у Бањој Луци.

петак, септембар 7, 2018 / 18:38

"И саме ријечи пјесме довољно говоре "врати се", "остани" – ми ћемо стварати друштво у којем наш народ може нормално да живи, у својој земљи, у којем ће бити и посла и достојанства и праве. Изузетно сам поносан што млади људи све више размишљају на начин да се вриједи борити. За тридесет дана ћемо, заједно са овим људима овдје, имати одговорност да обновимо Српску, гдје ће се живјети на квалитетнији и нормалнији начин", рекао је Бранислав Бореновић, предсједник ПДП-а.

"Данас су наше младе покушали отјерати са овог мјеста, јер је очигледно само режимским странкама дозвољено окупљање овдје. Али ми остајемо, боримо се и градићемо Српску у којој се нећемо разликовати по бојама партијских књижица, него ћемо бити обезбијеђена равноправност, а цијениће се првенствено способност и знање", рекао је Игор Црнадак, потпредсједник ПДП-а и кандидат за НСРС.

Отварању кампање ПДП-а присуствовали су и кандидати Савеза за побједу за члана Предсједништва БиХ из Републике Српске и предсједника Републике Српске Младен Иванић и Вукота Говедарица.



Оставите одговор