Шајиновић: Добоју потребан неко ко од грађана неће тражити новац "на кафу"

Небојша Шајиновић, кандидат СДС за градоначелника Добоја, је рекао вечерас на изборној трибини у добојском насељу Велика Буковица да назадовање Добоја предуго траје и да је сада дошло вријеме да се ствари мијењају из коријена.

среда, 6 фебруара, 2019 / 22:32

"Како да обични људи успију у оваквом граду када су све довели до просјачког штапа? Зашто сада нема ниједна фирма у Добоју? Све су отјерали и истјерују из овог града. До сада су то људи посматрали јер су сматрали да се ништа не може урадити да се то спријечи. Ја вам поручујем да је 17. фебруара дан када ће се ствари моћи промијенити", казао је Шајиновић.

Поручио је да је Добоју потребан човјек који ће подстицати инвестиције и нова запошљавања, а не да их условљава и од њих тражи силне новце "на кафу", које су морали дати ако желе да раде овом граду.

Шајиновић је истакао да је крајње вријеме да се у политици појаве нови млади људи и преузму одговорност на себе и поведу ово друштво у правом смјеру.

Предсједник СДС Вукота Говедарица је казао да грађанима Добоја требају људи пуни знања и образовања и да је Небојиша Шајиновић један такав човјек.

"Требају нам људи који неће поткрадати свој народ и који ће донијети одређене прописе којим ће првенствено сами себе да ограниче. Требају нам одговорни и вриједни, којима ништа није тешко да учине за свој народ" – казао је Говедарица на скупу у добојском насељу Велика Буковица.4 КОМЕНТАРА

  1. E moj pajdo..pa neupucen si..Kako sta je uradio?
   Uzimao po 10-15 milja KM za unapredjenja, postavljenja,…od vojnika pa do generala

   Zasluzuje tvorza pajdo..

   Doduse on nastavio prijasnju SDS dobojsku odbrambenu politiku od onog Okolica..
   Crnadak bar nije lovu uzimao no tada su samo PDP perle napredovale u Srba
   Isto kao i kad je Marjanac bio

   Istini za volju, jedino SNSD nikad nije bio zainteresovan za ovo mjesto…Zato sto Mile ima idiote za savjetnike.. Ogromne pare se vrte ovdje, narocito u polju nabavki.. Turci i Rvati uglavnom pokrili sve profitabilno, a SDS razmisljao kokosarski..Daj ugovor Vasicevoj firmi za konzerve, malo tamo, malo vamo..tipicno SDSovski