​Марија Шерифовић већи Книнџа од Баје!

Естрадњак који је изградио каријеру на родољубивим пјесмама и завичајним тугованкама из Републике Српске Крајине, нема проблем да весели публику на Дан жалости

субота, 5 августа, 2017 / 13:39

Након прошлогодишњег скандала у Бањој Луци, када је на фестивалу електронске музике Свјежи талас приређен чак и ватромет на 04. август, као дан сјећања на невино страдале и протјеране из Книнске Крајине, те реакције родољубиве и лијепо васпитане јавности, ове године је опет замало постојала могућност да се то понови.

Ипак недотупавно и незаинтересовано заказан на тај дан, концерт Марије Шерифовић је и поред одштампаних плаката са датумом 04.08., ипак помјерен за дан раније, како би се избјегла прошлогодишња срамота.

Но, док се са друге стране ликови попут Марка Перковића Томпсона бусају у прса да никада нису тражили хонорар за наступ на Дан домовинске захвалности, Баја не прекида турнеју да би присуствовао комеморацији погинулим земљацима.

Блокирали су ме на Бајиној ФБ страници, јер сам коментарисао његово пјевање 4. и 5 августа. Такође, обрисани су и моји коментари о Бајином пјевању на ФБ групи Јадовно. Баја је утицајан, овим ријечима Фронталу се обратио један од читалаца, који као и многи други сматра да је овакав ангажман Баје Малог Книнџе у најмању руку увредљив.

Он додаје да је Баја пјевао и прошле године у Доњим Подграцима.

Фронтал.СРБ је посјетио Бајину званичну Фејсбук страницу и она потврђује ове наводе. На програму наступа уредно видио попуњене 04. и 05. aвгуст. Тршић и Чађавица.

Мени је најжалије кад се сјетим како су неки дечки из мог краја који су погинули у рату вољели Бају, закључује у обраћању редакцији Фронтал.СРБ наш посјетилац, а ми можемо за крај додати да је у свјетлу ових сазнања прикладније естрадно име Баја Мали Минџа.3 КОМЕНТАРА

  1. Grozno, užasnut sam. Ljudi moji, šta nam radi ovaj isprdak, to je nezabilježeno. Većina od nas, -pri samoj pomisli da uradimo nekakve nečasne radnje, a za koje bi nam bilo zajamčeno da nećemo odgovarati pred ovozemaljskim sudom, – ipak bi sa strepnjom pomislili na nekakvu božju ili vasionsku pravdu, koja bi nas mogla dokačiti, na nekakvu kletvu, prokletstvo koje bismo stekli s našim Judinim škudama, ali Baja, ali Baja.. Na današnji dan pjesmom zarađivati novac, to je veliki grijeh.